Ulga od Długu opinie
Re: Ulga od Długu opinie
Szukam rzetelnych opinii o kancelarii
Po jakim czasie od zgłoszenia były efekty?
Program ulga od długu pozwolił mi w końcu stanąć na nogi. Teraz moja sytuacja prezentuje się o niebo lepiej
Duże były kwoty do zredukowania?
To wszystko zalezy. Dla mnie program ulga od długu okazał się najlepszym wyborem, ponieważ dzięki niemu w końcu mogłam wyjść na prostą. Ogólnie moja sytuacja diametralnie się zmieniła, zyskałam o wiele więcej czasu na to by móc na spokojnie spłacać zadłużenia
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że zdecydowałam się na program ulga od długu. Dzięki niemu moja sytuacja stała się o niebo lepsza. Widać, że dobry prawnik to jest jednak podstawa w takich sytuacjach
Przez bardzo długi czas zastanawiałam się co mogę zrobić w mojej sytuacji, siostra zaproponowała mi by wybrać program ulga od długu, który okazał się dla mnie ostatnią deską ratunku. Faktycznie dzięki niemu moja sytuacja bardzo się zmieniła
U mnie tak samo program ulga od długu przyniósł wielką zmianę. Prawnik pomógł mi zmienić moją spłate rat bym mogła spłacać tyle ile jestem w stanie, w tym czasie udało mi się również znaleźć pracę i jestem na dobrej drodze
Mój mąż skorzystał z programu ulga od długu. Nie sądziliśmy, że nasza sytuacja aż tak szybko się zmieni, ogólnie byliśmy w dużej rozsypce ze względu na to jak straszyli nas wierzyciele, a z profesjonalną pomocą prawną zyskaliśmy spokój i raty są teraz naprawdę niskie
Również dla mnie program ulga od długu okazał się świetnym rozwiązaniem. Szkoda tylko, że nie dowiedziałam się o nim wcześniej bo jednak wierzyciele dosyć mocno mnie zastraszali, ale ważne, że mam to już za sobą